Радови на изградњи надстрешнице код почетне станице Голд гондоле

Започели су радови на изградњи надстрешнице код почетне станице гондоле, због чега ће током октобра, од 3. до 31. најдужа панорамска гондола на свету радити само викендом.

„Поред бриге о безбедности и техничкој исправности, запосленима у гондоли и те како је стало до комфора посетилаца. По завршетку радова, на једном месту, у наткривеном простору, путници ће моћи да купе карте и да се укрцају у кабине. Надстрешница ће бити заштита од свих атмосферских прилика, тиме ће путницима чекање на улаз у кабине бити знантно угодније“, каже Бојана Божанић, директорка ЈП „Голд гондола Златибор“.

Нови објекат, висине 11,5 метара и дужине 32 метра, представља делимично затворену надстрешницу која натркива полазну станицу гондоле, потом се, са југозападне стране, наставља на будућу управну зграду гондоле.

Почетна станица гондоле ће имати самосталне улазе и излазе са западне И источне стране са јасно одвојеним путањама кретања за доласке и поласке. У оквиру надкривеног простора предвиђена су и три трговинска локала са засебним улазима намењена продаји сувенира, спортске опреме и сличног.

Подсећамо, радно време Голд гондоле, током октобра месеца, је само викендом и то од 9 до 16.30 часова, а последња вожња са Торника је у 17.30.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up