Радови на траси и тестирање нових кабина зауставили Голд гондолу

Златибор – Обимни радови на инсталацијама и тестирању нових кабина, као и изградња и монтирање наткривки на почетној и крајњој станици разлог су што златиборска гондола неће радити до 20. јуна, казала је гостујући у нашем јутарњем програму Бојана Божанић, директорка ЈП “Голд гондола”.

Од свог оснивања ЈП “Голд гондола” константно улаже у унапређење рада и услуга, истовремено подижући безбедност на највиши ниво. Максимално смо се трудили да застоји у раду, због тих иновација, буду што краћи и да што мање утичу на наше пословање. Пролеће смо дочекали са досад најобимнијим улагањима. Оно што се показало као један од највећих проблема, били су велики редови нестрпљивих гостију на почетној станици. Управо зато смо крајем 2021.године, уз подршку Општинске управе Чајетина, започели преговоре са француским произвођачем опреме „Пома“ у вези са набавком 18 кабина – истиче Бојана Божанић, директорка ЈП “Голд гондола” и додаје да ће уз укидање епидемиолошких мера капацитет кабина бити враћен на предвиђених 10 особа што ће скратити период чекања.

Директорка тог јавног предузећа најављује још неколико значајних инвестиција. Осим изградње и монтирања наткривки на почетној и крајњој станици, планирано је и побољшање система као и софтверских решења. Како би планирани радови минимално утицали на наше пословање одлучили смо се за период између првомајских празника и почетка летње сезоне. Прецизније речено радови су почели 9. маја и трајаће до 20. јуна. Надамо се да ће све тећи по плану и да ћемо спремно дочекати почетек летње сезоне – каже Бојана Божанић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up