Расписан Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у култури

Пожега – Општина Пожега расписала је 15.јануара Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у култури из буџета општине Пожега у овог години.

За пружања подршке пројектима у култури, као и пројектима уметничких,односно стручних и научних истраживања у култури, а који својим квалитетом доприносе развоју и афирмацији уметности и културе, из буџета је одвојено милион динара.

Јавни конкурс је расписан за 15 различитих области културне делатности, међу којима су књижевност, музика, ликовна у позоришна уметност…

Право учешћа на конкурсу имају установе, уметничка и друга удружења регистрована за обављање делатности културе, појединци (уметници, сарадници, односно стручњаци у култури), као и други субјекти у култури, осим установа културе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе.

Једном пријавом може се конкурисати само за једну област културне делатности. Рок за подношење пријаве је 30 дана од дана објављивања Јавног  конкурса, а сви потребни обрасци за учешће на конкурсу могу се преузети са званичне интернет стране општине Пожега (pozega.org.rs).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up