Расписан конкурс за извођаче радова у ПРОЈЕКТУ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ

Само неколико дана након покретања конкурса за субвенционисану замену котлова,  општина  Пожега је ушла у још један пројекат подршке грађанима . Овога пута у области побољшања енергетске ефикасности њихових стамбених објеката.

Конкурс, који је расписан јуче, односи се искључиво на избор привредних субјектата који ће изводити радове на унапређењу енергетске ефикасности. Планирани радови се односе на замени спољних прозора и врата, постављање термичке изолације, замену постојећих котлова и пећи на чврсто гориво котловима на гас или биомасу (пелет, брикет, сечка), уградњу топлотних пумпи и соларних панела и сл.

Овога пута, конкурс за привредне субјекте нема ограничење јер ће, евентуално нови  изводјачи моћи да се укључе и касније у пројекат након што то верификује надлежна општинска  комисија.

Конкурс је намењен искључиво привредним субјектима који су регистровани за извођење радова у области енергетске ефикасности, а за грађане који намеравају да повећају енергетску ефикасност својих стамбених објеката, конкурс ће бити накнадно расписан, највероватније крајем септембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up