Ружичасти октобар на гондоли

Златибор – „Заједно препознајемо, заједно се боримо, заједно побеђујемо“ назив је акције коју, поводом месеца борбе против карцинома дојке, а у складу са својим друштвено одговорним пословањем, организује ЈП „Голд гондола Златибор“, у суботу, 14. октобра на траси Гондоле.

ЈП „Голд гондола Златибор“, у сарадњи са ужичким Саветовалиштем „Јефимија“, Српским форумом против рака дојке „Европа Дона Србија“ угостиће  жене које су победиле  ову болест. После вожње најдужом гондолом на свету, храбрим дамама биће организовано дружење на крајњој станици Гондоле на Торнику.

„Ружичасти октобар на гондоли“ је уједно промоција и почетак пројекта који подржава Министарство здравља Републике Србије, а реализују „Европа Дона Србија“ и Друштво Србије за борбу против рака.

Рак дојке је најчешћи малигни тумор код жена како у свету тако и у нашој земљи. Према Календару јавног здравља, октобар се обележава као Међународни месец борбе против рака дојке. JП „Голд гондола Златибор“ континуирано промовише здраве стилове живота који су саставни део годишњег календара активности по којима је Гондола препознатљива. И ове године придружује се  кампањи која  се обележава у многим земљама света како би се скренула пажња на распрострањеност ове болести, подизање свести о значају превенције и раног откривања рака дојке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up