Сабор рок енд рола вечерас и сутра у Лучанима

Лучани – У Лучанима се вечерас и сутра одржава осмо издање фестивала Сабор рок енд рола. У почетку, организатори Сабора су кренули веома стидљиво у реализацију идеје да окупе љубитеље нешто тврђег звука, у жељи да оживе нека добра стара времена, и то управо на месту где се некада окупљала омладина Лучана на игранкама о којима се још увек прича са великом сетом – у парку иза Дома културе. А данас, имамо масовни и јако посећени Сабор који окупља не само мештане ове варошице и целе општине Лучани, већ и околних места.

Ове године ће по први пут фестивал бити у дводневном формату. Као и сваке године организатори су припремили веома интересантан музички програм. Публици ће се представити неколико веома актуелних домаћих и регионалних извођача, а простор ће добити и старе проверене рок легенде.

Вечерас наступају бендови Брат, КБО, Зостер и Репетитор. Сутра свирају Стрејт Мики енд д бојз, Коикои, Канда, Коџа и Небојша и Артан Лили.

Програм обе вечери почиње у 21 час, а улаз је за све посетиоце бесплатан. Организатори манифестације су општина Лучани и Културни центар општине Лучани у Гучи, а помоћ у организацији пружили су предузеће „МБ Наменска“ Лучани и Дом културе у Лучанима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up