Одржан семинар о јавним набавкама

Пожега – Нове законске измене, које су на снази од 1. јула прошле године, у области јавних набавки и набавки на које се Закон не примењује, донеле су и низ недоумица. Како би се оне разјасниле, у Пожеги је одржан једнодневни семинар намењен буџетксим корисницима Пожеге али и околних самоуправа.

Општинска управа Пожега је била домаћин семинара на тему: Набавке на које се Закон о јавним набавкама не примењује.

Наиме, због новина након доношења новог Закона о јавним набавкама, од 1. јула прошле године, указала се потреба за бројним појашњењима у његовој примени. Посебно велике недоумице су се јавиле у области набавки чија вредност не прелази износ од милион динара, па је због тога ово била и главна тема семинара. Семинару су присуствовали представници локалних предузећа и установа – буџетских корисника као и представници општинске управе Ариља.

Поред набавки изузетих од примене Закона, било је речи и о новинама на порталу јавних набавки али су учесници овог семинара могли да поставе и друга питања из ове области. Овом приликом је најављен наставак оваквих семинара од којих би наредни могао да буде у Ариљу,  рекли су представници СЕМИНАРА Србије, који су одржали семинар у Пожеги.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up