Сезона за памћење кошаркашица Слоге Maya Consulting

Пожега – Прву сезону у Првој лиги кошаркашице Слоге Maya Consulting завршиле су на петом месту. За пролазак у play off мало им је недостајало. Међу четири најбоље екипе које ће се такмичити за титутлу првака Србије пласирале су се Црвена Звезда, Краљево, Арт Баскет и Војводина која је имала исти број бодова као и екипа из Пожеге, али је пресудио међусобни скор. Саша Матеничарски, тренер пожешких кошаркашица каже да не може бити незадовољан. План на почетку је био општанак у лиги, а на крају су се борили за play off.

“Пребацили смо оно што смо планирали. Исти број бодова смо делили са Војводином која се пласирала у play off, међусобан скор нам није одговарао. На залост они су отишли, ми нисмо успели, али опет кажем пето место тј. делити четврто место и оставити иза себе дугогодишње прволигаше је велики успех. Све у свему, не да смо задовољни већ смо презадовољни. Сви су нас прогласили изненађењем првенства тако да нам то годи”, каже Матеничарски.

Слога је пласманом на пето место изборила ии учешће у Јадранској лиги, у наредној сезони, а одлука да ли ће узети учешће у том такмичити биће позната почетком маја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up