СКЦ Пожега – богат програм у 2023. години

Пожега – Из Спортско културног центра у Пожеги обећавају богат програм и у 2023. години.
Са активностима су кренули већ од 5. јануара, а до краја овог месеца у плану су биоскопске пројекције и позоришна представа ученика Пожешке гимназије. Вечерас од 18 сати биће приказан филм за децу „Најбољи рођендан икад“, а од 20 филм „Комунистички рај“. Биоскоп ће радити поново наредног понедељка, 30. јануара када ће бити приказани филмови „Мачак у чизмама“ и „Аватар“. Позоришна трупа Гимназије „Свети Сава“ поводом школске славе извешће у четвртак 26. јануара представу Бранислава Нушића „Ујеж“. Позоришни програм и гостовања глумаца настављају се и у фебруару. За наступ Николе Ђуричка 3. фебруара већ су продате све улазнице, 15. ће Александар Дунић ће одиграти монодраму ”Милош Велики – Књаз Серпски”, а за 22. фебруар у плану је и представа „Женско срце у шињелу“.

“Заказали смо за 3.фебруар у 20 часова представу Станд- уп “Showbiz” нашег прослављеног глумца Николе Ђуричка који сада живи и ради у Америци. Он је дошао у Србију на само месец дана, а Пожега се нашла на тој културној мапи дестинација које ће посетити. Чим смо објавили на фејсбуку за два дана су отишле све карте тако да нема више карата, продали смо и за помоћна седишта. Али да наши суграђани не брину већ смо заказали следећу позоришну представу. 22. фебруара биће изведена представа “Женско срце у шињелу”. То ће бити историјска, едукативна представа о Милунки Савић , Надежди Петровић. Играће три сјајне глумице, које играју често у позоришту Славија, у режији Мирјане Карановић. Глумице су Нина Граховац, Јована Петронијевић и Весна Паштровић, каже Срђан Стевановић, директор СКЦ Пожега.

У Градској галерији “Милан Туцовић” последњег јануарског дана биће приређено отварање изложбе дела Сандре Нинић. Пожешка публика имаће прилику и да 14. фебруара у Сали биоскопа ужива у наступу групе Калем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник