СКЦ Пожега – изложба, филмски фестивал, позоришни програм…

Пожега – Отварањем изложбе Теодоре Заношкар „Интерактивност тела“ вечерас од 19 сати у Градској галерији „Милан Туцовић“ пожешки културни сладокусци поново ће пронаћи свој кутак за уживање у културним садржајима, а ускоро се на репертоар враћа филмски и позоришни програм.

Филмски фестивал „Слободна зона“, 14. по реду, одржаће се од 8..до 14. септембра пројекцијом 7 филмова из Француске, Немачке, Данске, Шведске, Холандије и Канаде, казао је за наш радио директор Спортско-културног центра Срђан Стевановић.

„Имамо част и да вам представимо слике које ће красити хол реновираног Спортско-културног центра у Пожеги. Ми се поносимо нашим суграђанима, креативним ствараоцима, уметницима и ова идеја је тек почетак, односно мали корак којим одајемо признање овим дивним људима. Неки од њих нажалост више не деле овоземаљски простор са нама, али њихов дух је увек присутан, као и дела која остављају неизбрисив траг. Очекујемо предлоге свих наших суграђана ко би још из нашег града требало да се нађе у друштву највећих“, додаје Стевановић…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up