СКЦ припрема богат културни програм за обележавање Дана општине

Пожега – Следећа  седмица у Пожеги ће бити у знаку обележавања Дана општине. Припремљен је богат културни програм од понедељка до суботе. Позоришна публика имаће прилику да погледа чак три представе од чега ће две бити премијерно изведене. У понедељак  ће Аматерско позориште “Књаз” по први пут одиграти своју нову представу “Говорна мана”.  Представа  „Народни посланик“ у извођењу Народног позоришта из Ужица на програму је у четвртак, док ће “Ромски кабаре” глумци из Београда, по идеји која је потекла из нашег града, одиграти у суботу. Све представе почињу од 20 сати, улаз је слободан али због ограниченог броја места пожељно је унапред преузети улазнице.

У градској галерији “Милан Туцовић” у уторак ће од 19 сати бити одржан концерт ученика Музичке школе у Пожеги, док је за среду у истом термину планирано отварање групне изложбе пожешких уметника “Пожешки салон”. На сам Дан општине, 7. априла у сали биоскопа биће одржана свечана академија, а затим нас на тргу очекује концерт групе Ван Гогх.

“Свечана академија је од 17 часова. Имаћемо разне госте са стране, биће ту и наши пријатељи и сарадници, ту ћемо прославити, доделиће се и награде и наступиће музички састав “Косовски божури”, који изводи нашу традиционалну музику. Након тога селимо се на трг где нас очекује прослава, концерт групе “Ван Гогх”. Предгрупе су наш рок састав “Друм” и поп хор “Г.Л.А.С.” из Ужица, каже директор Спортско-културног центра Срђан Стевановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up