Слабовидом десетогодишњем дечаку из Севојна потребан новац за још две операције ока

Севојно – Десетогодишњи Миодраг Хаџимуртовић из Севојна има из себе већ две операције ока у Специјалној болници “Свети Вид” у Београду. Да би ове операције биле успешне, потребно је урадити још две, за које треба прикупити око четири хиљаде и 200 евра. За породицу малог Миодрага ово је превелики износ.

У случају маленог Севојничанина страбизам је претио да пређе у тотално слепило. Због тога је већ имао две операције, где му је отклоњен недостатак дисбаланса очне дупље и ока који је био узрок енормно брзог губљења вида и који је водило потпуном слепилу. И за прве две операције покренута је хуманитарна акција

Бака Миљанка Филиповић, која је и Миодрагов законски старатељ каже да су и овог пута принуђени да траже помоћ добрих људи јер цифра коју треба прикупити за нове операције за њих је огромна. Живе од њене пензије која је мала, а дечкова мајка Селма, из здравствених разлога, није у могућности да ради.

Миодраг је врлодобар ученик ОШ Алекса Дејовић. Каже да му је омиљени предмет математика а да му српски језике не иде баш најбоље. Признаје да се помлао плашио када је отишао на прву операцију, а после је било лакше.

Фоно прилог Зорица Ђоковић, новинар ТВ Лав

Фото и извор: ИНФО ПРЕСС

2 коментара. Leave new

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник