Служба за тансфузију крви Здравственог центра Ужице – потребна крв

АПЕЛ ГРАЂАНИМА

Служба за тансфузију крви Здравственог центра Ужице и у околностима ванредног стања обезбеђује крв за све пацијенте Златиборског округа. Угрожени пацијенти којима је крв потребна немају шансу да дођу до оздрављења без помоћи добровољних давалаца крви. Апелујемо на суграђане да схвате да смо сви потенцијални пацијенти, да наш живот или живот наших најмилијих може у неком моменту зависити управо од добровољних давалаца крви. И зато молимо све здраве суграђане: помозите данас некоме да настави живот, да бисмо и вама могли помоћи ако устреба.

У овом моменту Служби за трансфузију крви Ужица, због већег броја крварећих пацијената недостаје крв А-(негативне) и О-(негатвне) крвне групе, али се и залихе осталих крвних група убрзамо смањују. Позивамо све добровољне даваоце крви и оне који то још нису постали да помогну да се залихе крви обнове и одрже на оптималном нивоу да бисмо имали начин да помогнемо пацијентима.

Екипа Службе за трансфузију је сваког радног дана од 13h до 16h у просторијама Црвеног крста Ужице. Придружите нам се, дајте шансу животу.

У име пацијената,  унапред се захваљујемо
Оливера Ђорђевић
Пропагатор Службе за трансфузију крви Ужице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up