Спорт као најлепша игра – Игор Бонџулић

Пожега – Скупштина општине Пожега, Спортски савез Пожега, Спортско-културни центар Пожега и Радио Пожега покренули су серијал емисија „Спорт као најлепша игра“. Од 20.октобра до данас смо реализовали 26 емисија у којима су гостовали представници локалне самоуправе, професори, тренери, педагози, доктори и говорили о спорту као најлепшој игри.

У данашњој двадесетседмој емисији из серијала, о спорту као игри, активностима у школском спорту и заинтересованости деце за бављење спортом за наш радио говори Игор Бонџулић бивши фудбалски голман, а садашњи фудбалски тренер ивањичког Јавора. Каријеру је почео у Слоги из Пожеге, а афирмацију је стекао у екипи Јавора где је у два наврата одиграо близу 200 утакмица. Једну годину је провео у Локомотиви из Софије, наступао је још за Јагодину, где је провео три сезоне и учествовао је у највећем успеху у историји клуба – освајању Купа Србије 2013. године. Последњи ангажман је имао у Јужној Африци где је био у екипи Морока сволоус.

Тренерску каријеру је почео као помоћни тренер у Јагодини, а током 2016. је као вршилац дужности водио клуб на две утакмице. Касније је радио као помоћник Симу Крунићу у Раднику из Сурдулице и Чукаричком. У јуну 2019. је постављен за тренера Јавора, што му је први самостални посао у каријери.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник