Средња школа Драгачево

Бравар – заваривач

Позивамо све ученике који желе сигуран посао након средње школе да упишу обрзовни профил бравар – заваривач, занимање које траже домаћи и страни послодавци. Профил је трећег степана и припада дефитицираном занимању, а програм обухвата школовање за 14 ученика по дуалном систему образовања. Наша школа већ има успешну сарадњу са компанијама: Милан Благојевић Наменска, Индустријски комбинат Гуча, Фапромал Лучани, Атеник комерц. Практична обука се одвија на савременим машинама, уз активно укључивање ученика у процес рада и подршку искусних инструктора обучених за рад са младима.

Ученици профила бравар – заваривач стичу не само техничка знања, већ и предузетничке вештине кроз обавезан предмет предузентиштво који им пржуа основу за покретање сопственог бизниса.

За више информација позовите на на 032 / 855 554. Обезбедите себи сигурну будућност уз квалитетно образовање и подршку наше школе.

Оператер машинске  обраде резањем

Позивамо све ученике који желе да стекну квалитетне вештине и сигуран посао након средње школе да упишу образовани профил Оператер машинске обраде резањем. Овај трогодишњи профил, нуди бројне могућности за младе људе, како мушкарце тако и девојке.

Током трогодишњег школовања ученици стичу знања и вештине израде машинских делова на конвенционалним, али и на најсавременијим компјутерски управљаним (ЦНЦ) машинама. Овај профил пружа свеобухватну обуку која обухвата рад са различитим технологијама, омогућавајући ученицима да се прилагоде потребама савременог тржишта рада.

По завршетку школовања, ученици су квалитетно оспособљени и спремни за запослење у било којој радионици опремљеној класичним или ЦНЦ машинама. То укључује рад од малих приватних радионица до савремено опремљених индустријских погона. Овај профил отвара врата за успешну каријеру у машинској индустрији и пружа стабилне могућности запослења.

За више информација и упис, позовите нас на 032 / 855 554. Искористите прилику да стекнете врхунско образовање и вештине које ће вам осигурати светлу будућност у машинској обради.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up