Сутра ново заседање општинског парламента

Пожега – Сутра ће са почетком у 10 сати бити одржана ванредна седница Скупштине општине Пожега. На дневном реду је осам тачака, а као разлог сазивања седнице председник општине Ђорђе Никитовић је навео обавезу локалних скупштина да образују Општинску изборну комисију у року од седам дана од ступања на снагу Закона о локалним изборима.

Предвиђено је да одборници, између осталог, сутра донесу одлуку о изменама и допунама одлуке о локалним комуналним таксама на територији наше општине, као и о измени и допуни одлуке о покретању поступка ликвидације ЈП “Дирекција за изградњу” Пожега. То подразумева да се обављање стручних послова, који се односе на планирање и уређење простора; уређење, коришћење, унапредђивање и заштиту градског грађевинског земљишта повере ЈП “Развојна агенција Пожега“ Пожега, што је у складу и са надлежноћу и оснивачким актом и наменом овог јавног предузећа.

Поред тога пред одборницима ће се наћи и одлука о избору органа општине Пожега, као и материјал са административно-мандатне комисије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up