Техничка школа у Пожеги са максималним бројем уписаних ученика у новој школској години

Пожега – Техничка школа у Пожеги са великим оптимизмом дочекује нову школску годину, каже за наш радио Славко Ђокић, директор ове образовне установе. Уписни капацитети, од 150 ученика, сврстаних у четири  одељења четвртог и једно одељење трећег степена, одавно су попуњени, а ученицима на располагању је све оно што наставу чини савременом.

Одавно се у овој школи примењује својствен приступ у образовању ученика техничке струке, који своју праксу обављају у успешним пожешким предузећима, тако да  све ученике очекују одлични услови образовања уз стручност свих запослених који ће радити на  даљем усавршавању рада школе.

Због епидемије вируса корона, предстојећа школска година биће специфична. Часови ће трајати 30 минута, а ђаци ће у школу морати да долазе са маскама. За оне који због болести не могу да носе маске обезбеђени су визири. Настава ће се изводити уз епидемиолошке мере, тако да ће само по један ученик бити у клупи, а у учионици ће боравити максимално 16 ученика, додаје  Славко Ђокић, директор ове средњошколске образовне установе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up