Траже се извођачи за реконструкцију и доградњу тренинг центра за дуално образовање у Пожеги

Пожега – Делегација Европске уније у Србији расписала је тендер за радови на изградњи 1. групе центара за дуално образовање у Србији, којих је планирано укупно 12.

Наручилац посла је Канцеларија за дуално образовање и Национални оквир квалификација Републике Србије, који намерава да део средстава из кредита Европске инвестиционе банке искористи и за реконструкцију и доградњу Центра за обуку у Пожеги, у оквиру Техничке школе Пожега.

Реконструкција и доградња Центра за обуку у Пожеги, у оквиру Техничке школе Пожега, обухватиће грађевинске, хидротехничке, електроенергетске, телекомуникационе и машинске радове, као и радове заштите од пожара. Шемом је предвиђено извођење радова на више објеката.

Рок за извођење ових радова је 270 дана.Тендер истиче 7. маја.

Када је реч о Пожеги, премијерка Ана Брнабић најавила је почетком прошле године да ће од Техничке средње школе бити направљен регионални тренинг центар за ЦНЦ обраду, јер је то најдефицитарније занимање.

Она је рекла да је Влада до сада у Техничку школу уложила 620.000 ЕУР, а да ће у другој бити уложено још 1,7 мил ЕУР, од чега 1,1 милиона у грађевинске радове и 520.000 ЕУР у опрему.

ИЗВОР: Екапија

ФОТО: nd3000/shutterstock.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up