Туристичка организација Златибор – јединствени резервациони систем

Златибор / Чајетина – После дужег  периода истраживања и припреме Туристичка организација Златибор почиње пројекат бесплатне дигитализације и инсталације резервационог система за све смештајне капацитете на Златибору. Примарни циљ пројекта је да се свим заинтересованим власницима категорисаних објектата омогући да дигитализују своју понуду тако што ће на сајту Туристичке организације Златибор бити направљен јединствени резервациони систем.

Кроз бесплатну инсталацију, адекватну едукацију и подршку, сви власници објектата за смештај туриста ће добити прилику да остваре лакшу комуникацију са потенцијалним купцима и самим тим значајно смање трошкове продаје, каже Владимир Живановић, директор ТО Златибор. Са друге стране, гостима ће на једном месту бити доступно реално стање располозивих објеката са ценама свих смештајних капацитета и уз могућност онлајн резервација.

Прве презентације овог програма заинтересованим власницима категорисаног смештаја биће одржане већ почетком следеће недеље на Златибору.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up