Туристичка понуда Златибора представљена на сајму туризма у Софији

Златибор – Међународни сајам туризма „Holiday and spa“ одржава се у Софији у периоду од 13. до 15. марта 2024. године. Туристичка организација „Златибор“ ће комплетну понуду ове планине представити посетиоцима сајма у оквиру заједничког штанда Националне туристичке организације Србије.

Током званичног отварања сајма госте су поздравили Исаило Иванов, директор сајма, Жоел Ришар Рандриаманранто, Министар туризма Републике
Мадагаскар, званичног партнера сајма, као и министарка туризма Републике Бугарске Зарица Динкова.

Током првог дана сајма на штанду Националне организације одржао се и четврти по реду радни састанак између представника градова и општина из Србије и China Division господина Michael J. Chen-a, на коме су договорени следеци кораци у даљој промоцији Србије у Кини, као и заинтересованост кинеских туриста за српске дестинације. Домаћин састанка био је амбасадор Србије у Бугарској господин Жељко Јовић, који је поред делегације из Кине угостио и представнике Монголије.

Посетиоци из Бугарске последњих година бележе пораст броја долазака на златну планину што је резултат досадашњих наступа Туристичке организације Златибор на бугарском тржишту, као и студијских посета представника агенција и туроператора претходних година.

Госте из Бугарске највише привлаче природне лепоте, панорамска Голд Гондола, гастрономски специјалитети, добар провод али и љубазност домаћина.

Посетиоце штанда Златибора очекују занимљиви новитети и информације о свим садржајима којима се ова планина може похвалити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up