У ОКК Пожега уводе савремени начин тренинга

Пожега – ОКК Пожега у протеклој сезони није направио неке запажене резултате, али то их не спречава да наставе вредно да тренирају и припремају се за изазове који следе. То је и за наш радио потврдио тренер екипе Љубомир Кречковић, који је био гост емисије Time out, заједно са Слободаном Котарцом, техничким директором клуба.

Према речима тренера Кречковића све селекције клуба настављају рад и током летњих месеци, а од 15. до 22. августа их очекују припреме у Врњачкој Бањи.

Слободан Котарац, је својим скорашњим доласком у клуб, донео и нови начин припреме играча, односно бесплатно понудио услуге платформе MyFitWorld, где је такође технички директор. Ова платформа и апликација су место је где тренери и фитнес клубови раде и прате комплетно свој посао, а вежбачи налазе и комуницирају, те тренирају са својим тренерима, где год се налазили, кад год им одговара и на начин на који могу.
Котарац каже да тренери уз веб апликацију MyFitWorld лакше и брже организују рад, који се може проводити и ван тренинга, тј. онлајн.

Према његовим речима сви тренери у клубовима могу пратити статистику дневне активности, тренинге, промене телесног састава, телесних обима и фотографије успеха, те чувати омиљене вежбе, тренинге и програме у секцији омиљених садржаја, што олакшава свакодневни увид у припремљеност сваког играча понаособ, те се посветити сегментима индивидуалног тренинга у оном делу где је потребна надоградња.

Тренер Кречковић се нада да ће на овај начин успети да побољшају рад у клубу и тако поправити резултате, а самим тим и „избацити“ неке квалитетне играче који ће бити занимљиви већим клубовима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up