У ОШ „Петар Лековић“ спремни за нову школску годину

Пожега – „За почетак нове школске године, у условима епидемије коронавируса, припремљено је неколико модела реализације наставе, а наша школа је спремна да се прилагођава епидемиолошкој ситуацији“, казао је гостујући у нашем јутарњем програму Драган Перишић, директор Основне школе „Петар Лековић“ и додао да је сугерисано професорима и учитељима да дају што више оцена, како би на сваком кораку деца могла да се искажу и како би било прегледније њихово савладавање градива.

Додао је и то да ће се настава изводити уз епидемиолошке мере, те ће ђаци носити маске. Само по један ће бити на четири квадратна метра у учионици са максимално 15 ученика. Он је казао да ће се радити по сменама, а између сваког блока наставе је око 20 минута за дезинфекцију пре доласка наредне смене ђака. Они који су болесни или им је неко у породици заражен, остају код куће и имају онлајн наставу.

У основној школи „Петар Лековић“ на прозивци, првог септембра, наћи ће се 96 нових ђака, што је просечан број првачића у односу на претходне године, додао је Перишић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up