Уређење туристичког рекреативног центра „Борјак“

Пожега – Прошли уторак директорка туристичке организације општине Пожега Наташа Брадоњић, потписала је уговор са министарством трговине, туризма и телекомуникација у Београду о додели субвенција на име уређења туристичког рекреативног центра „Борјак“.

ТО општине Пожега конкурисала је код ресорног министарства за доделу субвенција и трансфера намењених за пројекте развоја туризма у 2022. години а на основу оцењеног квалитета и одрживости пројекта одобрена су значајна средства у износу од 3.000.000 динара за уређење туристичког рекреативног центра „Борјак“.

Наведеним уређењем идејни план је и да додатно мотивишемо наше суграђане да своје слободно време искористе и за боравак у туристичко рекреативном центру „Борјак“, а и сваког нашег госта казала је за наш радио директорка туристичке организације општине Пожега Наташа Брадоњић.

На томе се не заустављамо, с обзиром да нас очекује још значајних пројеката који ће такође имати за циљ побољшање квалитета туристичке понуде општине Пожега, а који је уско везан и за сваког нашег мештанина, који ће све те додатне садржаје моћи да користи у пуном капацитету додала је Наташа Брадоњић.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up