Ускоро нови изглед центра Златибора

За десетак дана Златибор и читава променада од уласка у центар Златибора поред тениских терена, језера, преко Краљевог трга, пијаце до хотела Торник изгледаће другачије, савременије и уређеније. Радови на асфалтирању улице у центру Златибора напредују добро, с обзиром на то да је само пре месец дана на том месту био ров дубине 12 метара и ширине 20 метара, а сада је уређена саобраћајница.

Успели смо да у веома кратком року и у тешким условима изведемо један озбиљан грађевински захват, да се колектор измести из центра Златибора овом саобраћајницом дужине 700 метара – изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина.

Стаматовић се захвалио инвеститорима, власницима  привремених објеката и туристима који су имали стрпљења да испрате све те инвестиције, истакавши да ће Златибор када се све заврши изгледати много другачије, лепше, уређеније и да је вредело чекати, посебно ако се зна да се ради о вековним пројектима, за чију реализацију су се тек сада створили услови.

Дефинитиван датум завршетка већине радова на Златибору је 19. август, можда ће остати само нека ситна дотеривања пратећих садржаја и уређење осветљења, а оно што је најбитније је да су најважнији радови урађени, укључујући и наш највећи пројекат Голд гондолу која ће, такође на Преображење 19. августа, бити пуштена у пробни рад , док ће Постројење за прераду отпадних вода бити отворено за десет до петнаест дана касније – закључио је Стаматовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up