Усвојен ребаланс буџета

Пожега – На данас одржаној седници СO Пожега усвојен је други овогодишњи ребаланс буџета наше општине. Овом одлуком предвиђена су додатна средства за неколико инвестиција које ће бити реализоване у наредном периоду.

Одборници су усвојили и одлука о организацији и функционисању цивилне заштите на територији наше општине.

Више тачака данашњег заседања било је посвећено усвајању извештаја о пословању у прошлој години предузећа и установа које се у потпуности или делимично финансирају средствима из општинског буџета.

У изјави за наш радио председник Скупштине општине Дејан Мркић изразио је задовољство током данашњег заседања, на коме је изгласан нови ребаланс буџета инвестициониг карактера, и усвојен локални антикорупцијски план.

Одборници су данас усвојили и предлог Административно мандатне комисије да се након подношења оставке вд директора Народне библиотеке у Пожеги Душице Ђокић, за вршиоца дужности директора именује писац из Пожеге Драган Јовановић Данилов. Такође, донета је одлука да се уместо Ивана Бркића на место председника Савета за буџет и финансије именује Славица Симовић, дипломирани економиста из Пожеге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник