Велико интересовање за упис деце у вртић

Пожега – Обнова уговора за боравак деце у Предшколској установи “Олга Јовичић Рита” почиње у понедељак 17. маја. Паралелно са тим, до 18. јуна, врши се и упис нових корисника за предстојећу радну годину.  Према речима директорице установе, Снежане Шљивић, упис се може остварити преко портала е-управа или попуњавањем обрасца директно у објекту Бамби.

Број малишана, који ће од септембра боравити у установи, зависиће од капацитета. Тренутно је на листи чекања 139 малишана јасленог узраста, а у сарадњи са локалном самоуправом ради се на проналажењу решења за проширење вртића, изградњом модуларних соба у оквиру објекта Пчелица.

Предшколска установа из Пожеге у априлу је отворила издвојено одељење у Горобиљу. Тренутно је у том селу, Здравчићима и Прилипцу, у целодневном боравку, око 80 деце. Интересовање за организован боравак предшколске деце у пожешким селима расте, а у вртићу се надају да ће ускоро моћи да изађу у сусрет захтевима Месних зеједница и да додатно прошире своју мрежу на терену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up