Виртуелни  сајам  запошљавања – кликом до шансе за посао!

Национална  служба  за  запошљавање  (НСЗ)  организује  Виртуелни  сајам  запошљавања,  коришћењем  иновативне  интернет  технологије  која  обезбеђује  једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

Сајам се одржава онлајн у четвртак, 30. новембра 2023. године од 10.00 – 16.00 часова. Регистрација се обавља на: www.nsz-virtuelnisajam.rs.

На Виртуелном сајму запошљавања (ВСЗ) могу да учествују сва незапослена лица, без обзира да ли се налазе на евиденцији НСЗ. Регистрација на wеб платформи је једноставна, а након исте –  сви који су се регистровали као корисници добијају лични налог за будућа приступања платформи (обезбеђена политика приватности).

Поред могућности да директно разговарају са послодавцима из бројних компанија које ће бити присутне на платформи (цхат опција, кликом на штанд са називом компаније), тражиоци посла моћи ће да сазнају како се пише радна биографија (CV), да се директно пријаве на понуђене послове.

Сајам се организује уз подршку Немачке развојне сарадње коју спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit ГИЗ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up