Александар Вучић у Ужицу

Ужице – Председнички кандидат Српске напредне странке и листе „Заједно можемо све“ Александар Вучић говорио је данас на предизборним скупу у Ужицу, о актуелним и будућим улагањима у Златиборски округ и окупљенима поручио да 3. априла изаберу Србију која ће чувати самосталност. Након интонирања химне окупљенима се најпре обратио Ђорђе Дабић, члан председништва Српске напредне странке и каднидат за народног посланика. Данас поред ауто-пута имамо инвестиције у сваки део округа. Гради се обилазница око Ужица, Пожеге, Златибора, подједнако се улаже у округ. 3. априла сви памет у главу, да победимо убедљивије него икад рекао је он.Затим се обратила чланица председништва Српске напредне странке и каднидаткиња за народног посланика Милица Николић из Пожеге. За нас је сваки део Србије једнако важан и сваки део у Србији има јединствену лепоту. Рођена сам овде у Пожеги и не могу а да не истакнем природна богатства која има Златиборски округ, а највеће богатство су људи рекла је она.

На скупу је говорио и члан председништва и министар Никола Селаковић. Данас је Србија пред великим изазовом, на великом испиту али данас Србија има онога који је сваки испит полагао са највећом оценом, данас Србија има државника, прошли смо све кризе, проћи ћемо и ову кризу само, драги пријатељи, изађите 3. априла и позовите све, будите свесни да избори нису игра, држава није играчка, нема друге прилике 3. априла, сви, више од 60 одсто за Александра Вучића нагласио је Селаковић.

Мој посао је да кажем шта је оно што ћемо да урадимо. Увек се живи од онога што су планови и програми. Кранули смо радове око обилазнице и то ћемо завршити до половине 2024. године. Важна је због, не само повезивања, већ и због чистијег вазуха, безбедности деце, да можемо даље да развијамо путну мрежу у округу. Добили смо 3 понуде за тунел испод Кадињаче. Цена је огромна. То ћемо морати да урадимо јер ће нам тиме и Тара и Бајина Башта и Ужице бити још привлачније – навео је Вучић. Додао је да је то огроман новац који треба да се издвоји у ово тешко време. Важно је да ћемо наредне четири године да радимо на модернизацији пруга и куповаћемо брзе возове како би брзо дошли од Пожеге до Београда што пре.

Долазио је код мене неколико пута легендарни Раша Радовановић како би се борио за ову халу у којој се налазимо и ја сам мислио да је у бољем стању. И желим да вам кажем да ћете имати најлепшу халу, извршићемо реконструкцију а ви онда направите добар тим .Зато вас молим да 3. априла изаберете ону Србију која ће чувати самосталност. Треба да имамо добре односе са НАТО али никада не треба да идемо у НАТО јер не смемо да заборавимо децу коју су нам побили, морамо да будемо снажни и јаки да сами чувамо своје небо – нагласио је Вучић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up