За послове на повећању енергетске ефикасности 13 пријављених

Пожега – На конкурс који  је општина Пожега расписала половином месеца  маја, пријавило се 13 привредних субјеката који су регистровани за обављање радова у области енергетске ефикасности стамбених објеката. Поред неколико фирми из Пожеге, пријаве су стигле и од привредних субјеката из Севојна, Чачка,  Ваљева, Рашке, Новог Сада и Вршца.

Одмах по окончању пријема конкурсне документације, комисија је заседала и разматрала све приспеле понуде. Констатовано је да документација дела пријављених привредних субјеката у различитој мери, није била потпуна или је била приложена у неодговарајућој форми, па је остављен рок до краја ове седмице да се недостаци исправе. Након тога чланови комисије поново ће заседати и сачинити предлог фирми које могу обављати радова, а што треба да потврди и Општинско веће општине Пожега.

Тек по завршетку тих послова може се очекивати да буде расписан конкурс за пријављивање грађана који желе да искористе субвенцију у пројекту повећања енергетске ефикасности својих стамбених објеката.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up