Заседали општински већници

Пожега – Чланови Општинског већа дали су данас сагласност да се ЈКП „Наш дом“ овласти за спровођење поступка јавне набавке – изградња потисног и повратног цевовода од старог пожешког изворишта до резервоара „Лисиште“. По завршетку ових радова Пожега ће располагати са још 70 л воде у секунди, а завршетак овог пројекта планиран је за почетак следеће године. Очекује се да тада у водоводу који снабдева општину, поред Рзавске, буде и вода из пожешких бунара.

Поред ове одлуке Веће је, на данашњем заседању, усвојило и извештај о раду Центра за социјални рад са Домским одељењем за смештај старих и измене плана јавних набавки за општинску управу. Разматран је захтев Друштва за церебралну и дечју парализу општине Пожега за пренос средстава намењених за реновирање просторија удружења.

На 14. седници већници су усвојили извештај за првих шест месеци ове године организација из области спорта, чији се редовни годишњи програми делимично или у потпуности финансирају из општинског буџета и разматрали захтеве појединих спортских клубова за доделу додатних новчаних средстава.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up