Заседало Општинско веће

Пожега – Чланови Општинског већа општине Пожега дали су данас сагласност на измене и допуне важећег ценовника ЈКП „ Наш дом“. Усвојили су и одлуку да просечне цене квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2021. годину, на територији наше општине, остану на овогодишњем нивоу.

На јутрос одржаној, 5. седници Већа представљена је и одлука надлежне комисије о утврђивању назива улица и засеока на територији наше општине. Расправљано је и о пристиглим предлозима годишњих програма спортских организација на територији општине Пожега за наредну годину, о чему ће одлуку донети комисија надлежна за ту област.

Пред члановима Општинског већа нашли су се и извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП „Дубоко“ из Ужица и ЈП „Рзав“ из Ариља за првих 9 месеци ове године. На данашњем заседању представљен је и извештај о утврђивању штете на објектима услед пожара од 2017. до ове године каже председавајући Ђорђе Никитовић и најављује до краја године исплату штете изазване поплавама током 2020.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up