Завршена реконструкција Голд гондоле, монтирано нових 18 кабина

Златибор – Након обимних радова на реконструкцији мреже, Златиборска Голд гондола почела је јуче са радом а у функцији су укупно 72 кабине. Девет километара најмодерније ваздушне трасе златиборске гондоле грађани могу поново да прелазе а због укидања епидемиолошких мера њихов капацитет враћен је на предвиђених 10 особа. То ће скратити период чекања и смањити редове и гужве које су се формирале пред гондолом током сваке сезоне и у данима празника, казала је за наш радио директорка Голд гондоле Бојана Божанић.

Током реконструкције мреже гондоле, уз постојећих 54, монтирано је нових 18 кабина, изграђене су и монтиране наткривке на почетној и крајњој станици и обављени радови на побољшању система и увођењу нових софтверских решења. Повећали смо капацитет и управо та пауза од месец и по дана је направљена због унапређења комплетног система Голд гондоле – навела је директорка Бојана Божанић поводом поновног почетка рада гондоле.

Иако смо почели пре годину ипо дана са одличним резултатима и фантастичним, рекордним цифрама у броју путника који су се возили гондолом, ипак смо се одлучили да повећамо тај капацитет да бисмо смањили редове који су били на гондоли током прошле и летње и зимске сезоне.

Интересовање домаћих и страних туриста за вожњу гондолом је велико, о чему сведочи бројка која је премашила 300.000 превезених путника за мало више од годину дана додала је директорка Голд гондоле Бојана Божанић …


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up