Здрава Србија и Боља Србија најавиле наставак политичке кампање и представиле посланичког кандидата Бошка Ђуровског

Београд, 12.5.2020 – Коалиција коју чине Здрава Србија и Боља Србија најавиле су данас наставак политичке кампање за предстојеће парламентарне и локалне изборе, и представиле свог кандидата за народног посланика, истакнутог фудбалског тренера, бившег југословенског репрезентативца и капитена Црвене звезде Бошка Ђуровског.

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић изјавио је да ће се на листи коалиције наћи људи који су нешто значајно урадили у својим локалним срединама, а који до сада нису били у центру пажње националних медија. Говорећи о програму, Стаматовић је истакао да је коалицији на првом месту Србија, на другом грађани, док су на трећем месту култура, вера и нација. Најбоље изборне резултате очекујемо у Чајетини, Тополи, Крагујевцу, Ужицу, Чачку, Прибоју, Лозници, Лесковцу, али и другим градовима и општинама у Србији – рекао је Стаматовић, додајући да се у време корона вируса видело колико су значајне мање средине за становнике већих градова због чега се нада ће то грађани препознати на изборима, а као посебан пример је навео општину Чајетину која је са 16.000 становника показала да може да буде сервис за грађане из целе Србије који су боравили на територији те општине током ванредног стања.

“На изборе излазимо са слоганом “Здраво да победи“ који је данас актуелан више неого икада, зато свима желимо да представимо шта је то здраво у Србији. Добри домаћини из Србије показали су да су здраве средине у којима они живе, сада је ред да Шумадинац буде министар у новој Влади Србије – изјавио је Драган Јовановић, председник Боље Србије, апелујући на све медије да се тотално отворе за све политичке актере у предизборној кампањи.

Кандидат коалиције Здрава Србија-Боља Србија за народног посланика Бошко Ђуровски рекао је да су главне асоцијације на спорт – здравље и успех, и да је у разговору са члановима коалиције увидео колико им се ставови подударају, као и да ће највише бити ангажован у области спорта и екологије.

Више од две трећине живота провео сам у две најорганизованије државе на свету, Швајцарској и Јапану, и то ми даје за право да дам свој дорпинос Србији – додао је Ђуровски, истакавши да ће се посебно залагати за развој школског спорта, едукацији грађана свих узраста када је реч о екологији, али и за оживљавање села и унапређење пољопривреде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up