Златибор и овог лета најпосећенији планински центар у Србији

Златибор – Ове летње туристичке сезоне, Златибор је поново забележио одличне резултате. На тој планини, и даље борави око 15.000 гостију дневно, чиме су оправдали титулу најпосећеније планине у Србији, рекао је за наш радио Владимир Живановић, директор ТО Златибор.

Уз најпосећенију туристичку атракцију, најдужу панорамску гондолу на свету, богату понуду у планинском центра Торник и друге занимљиве садржаје, туристички посленици Златибора приводе крају још једну успешну летњу сезону. Томе је посебно допринео богат и разноврстан програм са готово 50 дешавања на више локација, у оквиру манифестације „Златиборско културно лето“. Уз тренутно најатрактивнију „Голд гондолу“, којом се већ провозало око 150 000 посетилаца, туристима су на расплагању и други, занимљиви садржаји и дестинације.

Владимир Живановић,напомиње да  сви локалитети раде и да су сви отворени. То су локалитети попут Стопића пећине, музеја Старо село Сирогојно, водопади у Гостиљу, али и остале атракције на територији наше регије – природни резерват Увац, Национални парк Тара и  Мокра Гора са возом „Шарганском осмицом“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up