Златибор се представља на Сајму туризма у Београду

Златибор / Београд – Златибор ће, као једна од најпосећенијих туристичких дестинација Србије, и ове године имати важно место на београдском 45. Међународном сајму туризма, који се одржава од 22. до 25. фебруара.

Централна позиција у Хали 4 најбољи је показатељ значаја Златибора за целокупну туристичку понуду Србије. Баш ту, на средини Хале 4, сви заинтересовани за оно што Златибор нуди моћи ће да се информишу о туристичкој понуди и сазнају какви новитети их очекују уколико планирају да одмор проведу на Златибору. у оквиру штанда Златибора, на преко 100 метара квадратних излагачког простора, своју богату понуду представиће око 20 хотелијера.

Међу излагачима наћи ће се и туристичке атракције, на првом месту чувена и највећа атракција Златибора “Голд гондола“. Тако ће штанд “златне планине“ бити ове године место где ће луксуз којим располажу приказати два хотела са пет звездица и пет хотела са четири звездице. Своју понуду представиће недавно отворени “Bor hotel by Karisma“ (први планински хотелски објекат из ланца “Bor hotel by Karisma“ отворен у Србији), затим хотели “Торник“, “Златибор“, “Палисад“, “Мона“, “Олимп“ и “Букет“, као и многи други објекти који чине Златибор правом дестинацијом за садржајан одмор и врхунску организацију пословних догађаја. Учесници сајма биће и Туристичко-рекреативни комплекс Златибор, Музеј на отвореном “Старо село“ Сирогојно, тематски парк „Ел Пасо“, апартманска насеља “Краљеви конаци“ и “Титова вила“, хотел “Конак“, Специјална болница “Чигота“, “Велика Рецепција“ хотел „Монтанова“, те недавно отворени комплекс “Queen of Zlatibor“. За све побројане ово је лепа прилика да широј јавности представе своје капацитете и новине у понуди.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up