Златибор спреман за летњу сезону

Златибор – За два дана почиње летња сезона у центру Торник на Златибору. Посетиоцима ће бити доступни: жичара, боб на шинама, авантура парк, зип лајн, стазе за шетњу и вожњу бицикала.
Из Скијалишта Србије су навели да ће током три промо викенда одобравати попусте на цену карата за све летње садржаје. Попусти се одобравају и на ране резервације за боравак на планини борова.

Смештајни капацитети се са сваком новом сезоном додатно повећавају, а директор Туристичке организације Златибор, Владимир Живановић, каже да Златибор располаже са око 30 000 лежајева. Цене су остале на прошлогодишњем нивоу, па је полупансион у хотелу од 3700 до 9000 динара, док је за приватни смештају потребно издвојити од 20 евра по особи.

Туристички радници настављају са промоцијом Златибора широм Србије. Под слоганом „Златибор – откријте где почиње ваша прича“ и ових дана најављују предстојећу летњу туристичку сезону и упознају потенцијалне госте са бројним садржајима, атракцијама и активностима, али и понудом смештаја.

Ова планина нуди разнолике садржаје и скоро неограничене могућности за активан одмор. Директор Туристичке организације Златибор каже да не јењава интересовање за вожњу Гондолом која је до сада на врх Торника превезла преко 100 000 путника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up