Златиборски бранч у ваздуху

Златибор – Путници златиборске Голд гондоле имаће прилику да у четвртак, 5. јануара, по први пут пробају најновију услугу – бранч у ваздуху који ће се послуживати од 11 до 13 часова. Реч је о традиционалном златиборском оброку у коме се налазе сувомеснати производи, домаћа пита, домаћи сокови, ракија, вода, кафа и колач.

Резервације за бранч у ваздуху се могу извршити онлине (линк за резервацију бранча за 5. јануар, линк за резервацију бранча за 9. јануара) или на продајном месту Голд гондоле. Оброк се служи у посебно обележеним кабинама у терминима од 11 до 13 часова, на сваких 15 минута. О расположивости кабина, можете се информисати на линку за резервацију, директно на продајном месту или на телефоне +381 64 870 21 80 и +381 313833 833.

Бранч је намењен за групе од најмање 2 особе до максимално 6 особа по кабини. Један бранч плато се састоји од комбинације традиционалних златиборских залогаја – домаће пршуте, сланине, кајмака, сира, домаће пите припремљене тог дана на традиционални начин. Од напитака ту је домаћи сок, ракија, вода, кафа, као и укусни домаћи колачи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник